Ieder mens is uniek en vraagt een unieke benadering
11 mei 2020 
2 min. leestijd

Ieder mens is uniek en vraagt een unieke benadering

Trots ben ik dat ik mij onlangs heb kunnen aansluiten bij SheConsult.

Dit mooie bureau is gespecialiseerd in (loopbaan) coaching voor hoogopgeleide vrouwen die hun potentieel maximaal willen benutten. Voor vrouwen die hun werk en leven serieus nemen, zichzelf willen verbeteren, hun talenten willen ontplooien en het ook belangrijk vinden plezier te hebben. De coaches van SheConsult (dat zijn er inmiddels 17 in Nederland) zijn allemaal hoogopgeleide vrouwen, topcoaches die zich gespecialiseerd hebben in vrouwelijk leiderschap en persoonlijk leiderschap.

Ieder mens is uniek
Coachen alleen voor vrouwen, coach je geen mannen meer dan? 

Natuurlijk wel. Want ieder mens is uniek en iedere begeleiding door de coach is uniek. Ik sluit aan bij waar de ander is en dan gaat het erom de juiste balans te vinden tussen ondersteunen en uitdagen, al naargelang de vraag, de wens of het verlangen van de gecoachte. Specialisaties als deze zijn ondersteunend aan dat proces.


We leven en werken in een wereld waarin de masculiene manier van doen nog steeds leidend is
.

Vrouwen lopen daardoor in het werk, bij het zoeken naar een nieuwe baan of functie, en in de work-life balans tegen vergelijkbare dingen aan. Vaak zijn dat andere dingen dan waar mannen tegenaan lopen. Omdat er andere eisen aan vrouwen gesteld worden, en ze bovendien zelf andere eisen stellen en anders prioriteiten stellen. In de vaak door mannen gedomineerde professionele omgeving missen vrouwen soms waardering voor hun werk en voelen ze niet dat ze impact maken. Weggaan, minder werken of stoppen lijkt dan een oplossing, maar eigenlijk is het tijd om te reflecteren, inzichten op te doen over vrouwelijk leiderschap en te ontdekken hoe je met plezier en effect kunt werken. De coaches van SheConsult kunnen daar prima bij helpen.


Als (loopbaan) coach vraag ik waar jij tegenaan loopt in werk en leven.

Misschien ben je eraan toe met een opgeruimd hoofd te werken aan jouw doelen? Wil je juist jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten ontwikkelen? De regie over jouw eigen leven weer in handen nemen? Wil je op een actieve en verdiepende manier te werken aan jouw vragen, dan gaan we aan de slag. Ik ontmoet je graag.

 

Josée van Hage | Mei 2020

Meer informatie en contact:
Sermone BV
Josée van Hage MA MSC
www.sermone.nl
info@sermone.nl
0252-427929 / 06-55306400

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down