Ieder mens is uniek en vraagt een unieke benadering

Geschreven door: Josée van Hage

11- 05 - 2020

Trots ben ik dat ik mij onlangs heb kunnen aansluiten bij SheConsult.

Dit mooie bureau is gespecialiseerd in (loopbaan) coaching voor hoogopgeleide vrouwen die hun potentieel maximaal willen benutten. Voor vrouwen die hun werk en leven serieus nemen, zichzelf willen verbeteren, hun talenten willen ontplooien en het ook belangrijk vinden plezier te hebben. De coaches van SheConsult (dat zijn er inmiddels 17 in Nederland) zijn allemaal hoogopgeleide vrouwen, topcoaches die zich gespecialiseerd hebben in vrouwelijk leiderschap en persoonlijk leiderschap.


Coachen alleen voor vrouwen, coach je geen mannen meer dan? 

Natuurlijk wel. Want ieder mens is uniek en iedere begeleiding door de coach is uniek. Ik sluit aan bij waar de ander is en dan gaat het erom de juiste balans te vinden tussen ondersteunen en uitdagen, al naargelang de vraag, de wens of het verlangen van de gecoachte. Specialisaties als deze zijn ondersteunend aan dat proces.


We leven en werken in een wereld waarin de masculiene manier van doen nog steeds leidend is
.

Vrouwen lopen daardoor in het werk, bij het zoeken naar een nieuwe baan of functie, en in de work-life balans tegen vergelijkbare dingen aan. Vaak zijn dat andere dingen dan waar mannen tegenaan lopen. Omdat er andere eisen aan vrouwen gesteld worden, en ze bovendien zelf andere eisen stellen en anders prioriteiten stellen. In de vaak door mannen gedomineerde professionele omgeving missen vrouwen soms waardering voor hun werk en voelen ze niet dat ze impact maken. Weggaan, minder werken of stoppen lijkt dan een oplossing, maar eigenlijk is het tijd om te reflecteren, inzichten op te doen over vrouwelijk leiderschap en te ontdekken hoe je met plezier en effect kunt werken. De coaches van SheConsult kunnen daar prima bij helpen.


Als (loopbaan) coach vraag ik waar jij tegenaan loopt in werk en leven.

Misschien ben je eraan toe met een opgeruimd hoofd te werken aan jouw doelen? Wil je juist jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten ontwikkelen? De regie over jouw eigen leven weer in handen nemen? Wil je op een actieve en verdiepende manier te werken aan jouw vragen, dan gaan we aan de slag. Ik ontmoet je graag.

Josée van Hage | Mei 2020

Meer informatie en contact:
Sermone BV
Josée van Hage MA MSC
www.sermone.nl
info@sermone.nl
0252-427929 / 06-55306400

Josée van Hage - Sermone

Josée van Hage

Sermone BV is in 2002 gestart door Josée van Hage. Vanuit haar visie dat succes begint met plezier, ontwikkeling en groei, helpt zij sindsdien organisaties in het sturen op ontwikkeling van mensen en teams.

Zij doet dit door gerichte inzet van coaching, teamontwikkeling, training en HRM: pragmatisch, daadkrachtig en met het gewenste resultaat voor ogen. Vooral door in gesprek te zijn met mensen, en door hen uit te dagen het gesprek met elkaar op een andere manier aan te gaan.

“Sermone” is Latijn voor “gesprek”. Het oog in het logo staat symbool voor het belang van de zuivere waarneming in de begeleiding van mensen in hun ontwikkeling.

Josée heeft een achtergrond in de internationale hotellerie. Na haar Master of Arts in HRM werkte ze als HR manager in verschillende internationale ondernemingen. In 2002 vestigde ze zich zelfstandig.

Ze professionaliseerde zich als Meestercoach en Dieptepsycholoog. Dit bracht haar achter de schermen bij een breed scala aan verschillende organisaties en ondernemingen.

Josée hecht aan hoge kwaliteit.
Daarom is ze geregistreerd als Senior Practitioner© bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO/EMCC), als Register Therapeut bij de Jungiaanse Vereniging van Analytische Therapeuten (JVATN) en is ze aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement en Organisatieadvies (NVP).

Josée is gecertificeerd ODC-coach en als docent verbonden aan het Instituut voor Sociale- en Bedrijfswetenschappen (ISBW).

Reacties

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde artikelen

Geen tijd om te werken

Geen tijd om te werken

De agenda zit vol met besprekingen, in zaaltjes of op kantoor, en vandaag de dag vaak via een beeldscherm. Met een beetje pech kom je uit het overleg met extra werk waar je eigenlijk geen tijd voor hebt, omdat je vol zit met meetings. Een overvloed aan vergaderingen leidt tot een enorme verspilling van energie, talent, productiviteit en capaciteit. We komen niet meer toe aan het eigen werk, reflectie, echt contact, herstel … wat een armoe.

read more
Chaos!

Chaos!

In het leven komen we allemaal in aanraking met chaos. Op wereldschaal en in onze directe omgeving. Of het nu gaat om problemen op het werk, moeilijkheden in relaties of onverwachte gebeurtenissen, chaos kan ons leven op zijn kop zetten en ons overweldigen. In deze tijden is het de vraag hoe overeind te blijven, het positieve te blijven zien en regie over je leven te nemen. Persoonlijk leiderschap is van cruciaal belang om rust en stabiliteit te vinden te midden van de storm.

read more
Josée van Hage - Sermone

Wil je bijblijven? Meld je nu aan en ontvang mijn laatste nieuws.

Excelleren in Leiderschap

Teams in ontwikkeling

Coaching

HRM

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Skip to content