arrow_drop_up arrow_drop_down
High End programma

EXCELLEREND LEIDERSCHAP

voor leiders die zichzelf opnieuw willen uitdagen

Sermone bv

EXCELLEREND LEIDERSCHAP

voor leiders die zichzelf opnieuw willen uitdagen

helga
Helga Bergfeld - RBI
"Josée maakt een goede vertaling van het beleid van de organisatie naar een praktische invulling van de training en begeleiding".
leon
Leon Janssen- Royal Smit Transformers
"Iedereen krijgt de mogelijkheid om een ontwikkeling door te maken op zijn of haar eigen manier"
ruby

Ruby Fasten - Faculteitsdirecteur

"Josée houdt mij een spiegel voor, zegt het zoals het is en daagt mij uit kritisch naar mijzelf te kijken, met   een zakelijke mensgerichte aanpak".
High End programma

Excellerend leiderschap kun je leren!

Net als de meeste leiders streef je naar de beste resultaten en je weet dat je daarvoor moet investeren in jouw mensen. Maar in jouw overvolle agenda is het vaak moeilijk daar de juiste aandacht voor te vinden. Het valt niet mee om de regie over jouw eigen tijd te houden en de focus te houden op dat wat belangrijk is. 


Excellerend leiderschap is een keuze, want je kunt het leren. Het is geschikt voor senior managers, ondernemers en professionals die willen investeren en excelleren. Je hoeft alleen maar de stap te zetten en je te committeren aan de inzichten die je op gaat doen! 

WAAROM INVESTEREN IN EXCELLEREND LEIDERSCHAP?
High End programma

Als leider van nu word je uitgedaagd heel flexibiliteit richting te geven aan de communicatie en de samenwerking. Je moet snel tot beslissingen en actie komen en het (politieke) speelveld tactisch kunnen beïnvloeden. Dat alles vanuit jouw authentieke zelf, sturend en loslatend tegelijk.

Excellerend leiderschap:

  • Zorgt voor de juiste balans van aandacht voor mens en resultaat
  • Geeft je de regie over jouw tijd
  • Helpt je te focussen op jouw prioriteiten
  • Brengt jou en je team tot grote hoogte


Door de opzet van het programma neem je zelf de regie in jouw leerproces. Het programma is een gezonde mix van online en live activiteiten, van individuele begeleiding en leren met en van elkaar. In het programma gaan we samen aan de slag om jouw kwaliteiten als excellerend leider concreet te ontwikkelen en in de praktijk te brengen. We verbinden theorie aan praktijk, leren aan doen. Op een persoonlijke manier die bij jou past maar je ook uit je comfort zone trekt!

High End programma

In negen maanden maak je grote stappen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  • Je vindt de rust en ruimte om te werken en leven vanuit wat echt bij jou past
  • Je wordt die authentieke leider die staat voor zijn zaak
  • Je wordt een voorbeeld voor je team en collega’s
  • Je vergroot je impact en krijgt meer voor elkaar met je team
  • Je neemt de regie over jouw toekomst
  • Je maakt de stappen in je loopbaan waar je van droomt


Sermone bv

Over Josée​ van Hage MA MSc

Josée heeft in de afgelopen 20 jaar in meer dan 100 bedrijven en organisaties honderden managers, ondernemers en professionals geholpen stappen te zetten in hun professionele en persoonlijke groei. Ze doet dit vanuit Sermone bv, met de visie dat een organisatie pas succesvol is als mensen er met plezier samenwerken. Dit houdt voor haar in dat kwaliteit in leiderschap, communicatie en samenwerking een bewuste keuze zijn en de basis vormen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling van alle deelnemers aan de organisatie. Om zo samen doelen te realiseren. 

Josée haar belangstelling en focus ligt bij de ontwikkeling van mensen in de professionele context. Zowel individueel als in teams. Met die ervaring werkt ze graag met jou aan jouw unieke ontwikkeling, vanuit jouw unieke vraag. Om uiteindelijk jouw doel te bereiken: Excellerend leiderschap.
Maak een afspraak voor een strategiegesprek met Josée.

Download je e-NewsBook hier!

Ontdek welke stap jij vandaag nog kunt zetten om te excelleren in leiderschap. Je leest het in mijn e-NewsBook.
Downloaden
High End programma

Spreekt je dit aan?

Ben je eraan toe te excelleren in jouw persoonlijke en professionele groei als leider? Graag maak ik een afspraak met je voor een vrijblijvend gesprek. We kijken samen welke groeikansen er voor jou zijn en waar je vandaag nog mee kan beginnen. Vraag nu een vrijblijvend strategiegesprek aan, ik ontmoet je graag.

High End programma