Sermone - Coaching

Coaching

' Ieder mens is uniek en vraagt een unieke benadering” '

20
Jaar ervaring
1000+
Tevreden klanten
100%
Focus op jou


WAAR LOOP JIJ TEGENAAN IN WERK EN LEVEN?

  • Ben je eraan toe te gaan werken aan jouw doelen?
  • Is het tijd om weer in balans te komen?
  • Wil je ontdekken wat de beste volgende stap in je loopbaan is?
  • Of jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten ontwikkelen?

  • Juist in periodes van verandering (in werk en leven) is spiegeling en reflectie op het eigen functioneren belangrijk. Coaching helpt om tot inzichten te komen en van daaruit concrete stappen te zetten voor verbetering, ontwikkeling en groei.


samen groeien

Ontwikkeling, groei & plezier

Vanuit mijn visie dat succes begint met plezier, ontwikkeling en groei, werk ik graag met je aan jouw loopbaan- en levensvraagstukken. Het vinden van de juiste balans in werk en leven is in de hectiek van vandaag de dag een continue uitdaging.

Wat is jouw specifieke vraagstuk, waar loop jij tegenaan in jouw persoonlijke of professionele ontwikkeling? Heb je het gevoel dat je aan alle kanten tekortschiet en de regie over je leven kwijt bent? Of gaat het meer over doorgroeien in je functie, een nieuwe stap in je loopbaan? Wil je leren hoe je kunt excelleren als leider, of in persoonlijk leiderschap?

Coaching - Josée van Hage

Actief en verdiepend

In onze coachrelatie zet ik in wat nodig is om in beeld te krijgen waar het voor jou echt over moet gaan. Daarbij werk ik graag met het Odin Development Compass. Deze online ODC-meting is een echte versneller. De uitkomst geeft een loepzuiver beeld van wat jou van binnenuit drijft, als mens en als professional. Welke kwaliteiten je hebt ontwikkeld als natuurlijke kracht, wat je ontwikkelbaar potentieel is, en ook wat jouw goed ontwikkelde kwetsbare krachten zijn waar je mogelijk energie op verliest. Zo wordt nog scherper zichtbaar aan welke doelen jij wilt werken. Dat doen we door actief en verdiepend in gesprek te zijn. Reflectie is een belangrijk onderdeel van het leerproces. Ik werk pragmatisch, daadkrachtig en met het door jou gewenste resultaat voor ogen. Waar nodig ondersteun ik je, waar het kan daag ik je uit, om het gesprek met jezelf (en met anderen) op een andere manier aan te gaan. 
High End programma

'Ik heb Josée ervaren als een zeer deskundig en professionele coach.'

' Zeer goede ervaring, vooral omdat deze coach fantastisch wist aan te sluiten bij waar ik stond. En me wist te prikkelen, zodanig dat het langere tijd bij me bleef en me heeft aangezet om langer tijd met mijn thema's bezig te blijven. Deze coaching is veel meer dan sessies in de agenda! '  
Marja, Senior Consultant
' Het coachtraject was een heel erg prettige ervaring. Soms had ik wellicht iets meer sturing van Josée verwacht, maar het initiatief werd steeds bij mij gelaten. Dat heeft er in alle gevallen toe geleidt dat alle pijnpunten aan bod kwamen, getoetst werden aan mijn ODC-profiel waardoor ik handvatten vond voor mijn leerproces. Dit heb ik als erg intens maar ook als erg prettig ervaren '.  
Bert, ICT manager
' Ik heb Josée als een fijne, ontwikkelingsgerichte coach ervaren. In een sfeer van vertrouwen en veiligheid heeft Josée mij uitgedaagd om verder te kijken dan de oppervlakte. Hierdoor heb ik stappen kunnen zetten die ik anders waar-schijnlijk niet had genomen'.
Elly Mulder
High End programma

Mijn achtergrond

Ik heb een achtergrond in de internationale hotellerie. Na mijn Master of Arts in Managing Human Resources werkte ik als HR-manager in verschillende internationale commerciële ondernemingen. In 2002 vestigde ik me als zelfstandig coach, trainer/opleider en HR-consultant.       Ik professionaliseerde me als meestercoach en dieptepsycholoog. Dit bracht mij achter de schermen bij een breed scala aan verschillende organisaties, instellingen en ondernemingen.

Mijn belangstelling en focus ligt bij de ontwikkeling van mensen in werk en leven. Zowel individueel als in teams. Met die ervaring werk ik graag met jou aan jouw unieke ontwikkeling, vanuit jouw unieke vraag. Om uiteindelijk jouw doel te bereiken.